Újra itt vagyok!

Mit is mondhatnék. Úgy döntöttem ideje végre belecsapni a lecsóba és új célokkal, új lelkesedéssel, új tervekkel nekivágni ennek az évnek. Leszámolni végre a halogatással és a kifogásokkal....a halogatás...és a kifogások...többé már nem a cinkosaim. Az új barátaim a célok, tervek, álmok és az önmegvalósítás.

 

Eltűntem. Jó hosszú időre. Közel négy évre. De csak innen a virtuális térből, az üzleti célkitűzésektől, a látványtervektől, a lakberendezős magazinoktól és weboldalaktól. Máshol kellett helyt állnom 100%-ban.

 

Otthon, anyaként a kisfiam mellett. Aztán történt egy s más. Nemzetközi lakhely váltás, felújítás, építkezés. Aztán lett egy kislányom is. Továbbra is helyt kellett állnom de most már hatodik sebességben!

 

Imádom a csodálatos gyermekeimet és a velük töltött perceket. Végtelenül hálás vagyok a csodálatos családomért, de érzem, hogy hiányzik egy darabom. Az alkotás, a tervezés vágya ki kar törni belőlem, mint egy vulkán!

Úgy döntöttem már nem akarom tovább elnyomni magamban ezt az érzést. Úgy érzem készen állok rá, hogy megtaláljam az életemben az egyensúlyt, és hogy képes legyek elegendő időt szánni mindenre, ami igazán fontos számomra stressz és bűntudat nélkül. 

Tanulságos volt ez az elmúlt 4 év sok szempontból. Sok mindent átértékeltem, sok minden letisztult, sok minden megfogalmazódott. Megtaláltam azt az irányt, amerre haladni szeretnék. Úgy érzem itt az ideje, hogy végre valami nagyot alkossak az életemnek ezen a területén is! :D Bízom benne, hogy motiválni, inspirálni tudlak benneteket is. 

Hamarosan jövök további részletekkel. :) 

Write a comment

Comments: 0