18. August 2020
Külső világunk valójában a belső világunk tükörképe és fordítva. Rájöttem, hogy a lakberendezés valójában nem nyújt megoldást a valódi problémára. Szeretnék segíteni Neked és minél több embernek, hogy álmaid életét élhesd, álmaid otthonában.

16. August 2020
Gyakran előfordul veled, hogy bizonyos dolgok csak úgy céltalanul kallódnak az otthonodban és azt sem tudod, mennyi van belőlük? Én így voltam a maszkokkal. De most rendbe tettem őket.

09. August 2020
Ha az otthonodban sok olyan holmi lelhető fel amit nem használsz vagy nem szeretsz, akkor az bizony zsúfoltsághoz, rendetlenséghez vezet. Vajon mennyi ilyen tárgy van az otthonodban?

23. March 2020
...észre sem vesszük mekkora szerepe és jelentősége van ennek az apró tárgynak...

19. March 2020
Mindannyiunk számára kihívást jelent ez az időszak. Abban szeretnék nektek segíteni, hogy minél jobban érezzétek magatokat és a legjobbat hozzátok ki az egészből!

15. February 2020
Ezt mindenkinek meg kell tudnia, ez ÉN vagyok, ezt kerestem egész életemben, ezzel akarok foglalkozni!!!...Lehet ezzel foglalkozni? Van ilyen foglalkozás?

08. February 2020
14 éves korom óta arról álmodtam, hogy lakberendező leszek. Ám a kezdeti izgatottság és láng hamar kialudni látszott. Őszintén szembe kellett néznem magammal és tisztázni a fejeben lévő ordító zűrzavart...

01. February 2020
A halogatás és a kifogások többé már nem a cinkosaim. Az új barátaim a célok, tervek, álmok és az önmegvalósítás. Visszatértem és bízom benne, hogy motiválni, inspirálni tudlak benneteket!