Rólam

Gabriella Vida
Vida Gabriella | Cégvezető & Lakberendező

Gyermekkoromban szüleimnek volt egy ismerőse, aki bútorok forgalmazásával foglalkozott. Gyakran meglátogattuk a bemutatótermét, ami tele volt mindenféle izgalmas bútorral. Azt kell mondjam ez volt a kedvenc helyem akkoriban!!! :)

 

Már korán rám ragadt az otthon szépítgetésének szeretete, mivel édesanyám nagyon kreatív módon, mindig dekorálta, szépítgette otthonunkat, és időről időre átrendezte a bútorokat. Ez nagy hatással volt rám. Imádtam nézni és segíteni neki, részt venni a dekorálásban, és amikor tinédzser lettem a saját szobámmal én is ugyanezt műveltem, sőt a saját otthonomban is ezt teszem! :)

Ebben az időszakban folyton alaprajzokat és bútorokat rajzolgattam, anélkül, hogy tudtam volna, honnan ered ez az egész.

 

Az évek során a lakberendezés iránti szenvedélyem egyre inkább nyilvánvalóvá vált és a saját vállalkozás létrehozása lett az álmom. Az élet persze idő közben teljesen más vizekre sodort, de mégis az volt a legnagyobb vágyam, hogy lakberendező legyek.

 

Annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, ismét tanulni kezdtem és az Írországi Enteriőr Dizájn Akadémián (Interior Design Academy of Ireland) másoddiplomát szereztem.

Mielőtt elkezdtem saját utamat járni, két évig lakberendezőként dolgoztam az Írországban jól ismert Beyond The Hall Door (mostani nevén Interiors Atelier) nevű cégnél. Ez a két év hozzájárult ahhoz, hogy tudásomat a gyakorlatban is alkalmazzam és hogy a lakberendezési munkálatokról, folyamatokról még többet tanuljak.

 

Úgy gondolom ennek a szakmának a szépsége abban rejlik, hogy segíthetek az embereknek otthonukat jobbá, szebbé varázsolni, ezáltal megváltoztatva életminőségüket.

A lakberendezés iránti szeretetem és elkötelezettségem napról napra nő, melyet Veletek is szeretnék megosztani.


Filozófiám

Hiszem, hogy a szépség mit sem ér praktikusság nélkül. Hiszem, hogy a jó dizájn az összes családtagot figyelembe veszi, legyen szó egy babáról, egy háziállatról, vagy egy idős személyről. A jó dizájn praktikus és könnyű karban tartani. A jó dizájn lehetővé teszi, hogy a család élvezhesse a mindennapi életet. A jó dizájn időtálló, miközben találkozik a megrendelő igényeivel, stílusával és ízlésével.