Szolgáltatások

A La Vida Design széles körű szolgáltatásokat kínál, melyek között mindenki megtalálhatja a szükségleteinek és költségvetésének megfelelőt.


E-Design

Az E-design egy költséghatékony, rugalmas és kényelmes szolgáltatás a La Vida Design kínálatából. Tökéletes azok számára, akik szeretnék a saját tempójuk szerint megújítani otthonukat, mindehhez szakember segítségét igénybe véve.

Nem szeretnél időpontokat egyeztetni? Nyűg lenne személyes találkozókra rohanni iskola és munka után?

Ez a szolgáltatás az online világ adta lehetőségeket kihasználva lehetővé teszi, hogy ezek nélkül a nehézségek nélkül, könnyedén kommunikáljunk. További részletekért olvass tovább! :)

Babaszoba design

Nemsokára életetek új szakaszába érkeztek, hiszen éppen úton van a babátok? Ilyenkor mindenki igyekszik a legjobb feltételeket biztosítani, hogy az új jövevényt egy csodás kis babaszoba várja, ahol minden számára szükséges dolog megtalálható. Ez azonban elég költséges lehet, ha nem veszitek igénybe a család és a barátok segítségét. 

Miért is ne vonnátok be őket? Hogy jön a képbe a La Vida Design? Olvass tovább és elmondom! ;)

 

 

 

Látványtervezés

Ezt a szolgáltatást leginkább akkor ajánlom számodra, ha már konkrét elképzeléseid vannak otthonod felújításával kapcsolatban, esetleg már fejben ki is választottál néhány terméket, amibe elsőre beleszerettél, de nem vagy benne biztos, hogy is mutatna együtt mindez. A 3D látványtervezés segítségével elkerülheted a felesleges hibákat és költségeket!

Miért is előnyös számodra ez a szolgáltatás és miben segít?

A részletekért olvass tovább! :)

 

 Egyedi bútor design

Konyha felújításon gondolkozol? Küzdesz a kevés tárolóhellyel? Praktikus megoldásokra van szükséged a gyerekszoba vagy akár a dolgozó helyiség kialakításához? Vagy egyszerűen csak fel szeretnéd frissíteni elavult bútoraidat? Akkor ez a szolgáltatás épp Neked való!

Legyen szó bármilyen kicsi helyről, vagy igényről a La Vida Design  személyre szabott bútorok tervezésében - és igény szerint kivitelezésében is - segítséget tud nyújtani.

 

 

 

Lakberendezés

A La Vida Design teljes körű lakberendezési szolgáltatást nyújt az első lépéstől az utolsó simításig, beleértve a munkafolyamatok helyszíni irányítását is egy csodás otthont teremtve.