Babaszoba design

Amerikában nagy hagyománya van a "Baby Registry"-nek, illetve a "Baby Shower"-nek, melyek lényege, hogy a kismama és kispapa által összeállított kívánságlista alapján a család és a barátok megajándékozzák a leendő szülőket és beszerzik mindazt, amire a babának szüksége lehet. Ennek nagy előnye, hogy így a költségek eloszlanak.

 

A Babaszoba design szolgáltatás segítségével egy csodaszép és praktikus szobát tudok tervezni az új családtag számára. A babaszoba teljes terve és - az akár új, akár használt - termékek listája a La Vida Design által biztosított.

Mit kell tenned? Hátradőlni és relaxálni, amíg a család és a barátok gondoskodnak a megálmodott szoba megvalósításáról. :)


Hogy működik?

1. LÉPJ KAPCSOLATBA

Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, így bővebb tájékoztatást tudok adni a szolgáltatásról.

 

2. KÉRDŐÍV

Ezután egy kérdőív kitöltésére kérlek, mely segít pontosabban körvonalazni az elképzeléseidet, igényeidet.

 

3. FÉNYKÉPEK & MÉRETEK

Küldj nekem e-mailben fényképeket és méreteket a szobáról, melyet újra szeretnél terveztetni.

Útmutató a méréshez

 

4. INSPIRÁCIÓ

Oszd meg velem kedvenc fotóidat, melyek inspirálnak a babaszobához. Ehhez egy közös Pinterest táblát használunk majd.

 

5. FIZETÉS

Egy Paypal számla e-mailben történő kiküldése és teljes összegű befizetése után máris kezdődhetnek a tervezési folyamatok.

 

 

Ez a szolgáltatás jelenleg online távtervezés formájában érhető el. Ez annyit jelent, hogy a személyes konzultációt felváltja az online kommunikáció, mely e-mailben, esetleg Skypon keresztül történik.

 

Az igények pontos felmérése után, megkezdődik a dizájn munka, mely során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, egészen addig, míg a végleges verzió elkészül. Ezután az általam összeállított lista felkerül egy zárt Facebook csoportba, ahova meghívhatjátok családtagjaitokat és barátaitokat. Így ők pontosan láthatják az általunk közösen kiválasztott és véglegesített termékek listáját és kedvük szerint böngészhetnek, választhatnak közülük.

Leendő babátok szobájának megtervezése egy izgalmas és örömteli feladat lehet és a megfelelő segítséggel az otthon egyik legszebb helyiségévé varázsolható! :)


Mit tartalmaz?

1.  Vizuális tábla és színpaletta, mely illusztrálja a babaszoba megjelenését és hangulatát.

 

2.  Részletes alaprajz, mely tartalmazza a meglévő/új bútorokat.

 

3. Részletes falnézet rajzok az ablak és fali díszítőelemekről.

 

4. Részletes bevásárlólista az összes termékről és azok beszerzési helyéről (bútorok, textilek, kiegészítők, világítótestek, lámpák, stb.)

 

+1. 3D látványtervek*

 

*A Látványtervezés szolgáltatás kedvezményes áron igénybe vehető és kapcsolható ehhez a szolgáltatáshoz.


Mennyibe kerül?

A szolgáltatás díja személyre szabott, melyet az igények felmérése után egyeztetünk.