Egyedi bútor design

Gyakran előfordul, hogy akárhogyan keresgélünk, nem találjuk meg a számunkra megfelelő bútordarabot, ezért kompromisszumot kötünk és megveszünk valamit, ami nem száz százalékban felel meg elképzelésünknek, mondván, majd pár év múlva úgyis lecseréljük. Te is voltál már ebben a helyzetben?

Az Egyedi bútortervezést igénybe véve nagyon valószínű, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen segítségemmel kihozhatjuk a legtöbbet az adott helyiségből és olyan személyre szabott, egyéni ízlésnek, igényeknek megfelelő bútorokat tervezhetünk, melyek hosszú távon ellátják funkciójukat és melyekre évek múltán is szívesen nézel rá.

Kis ráfordítással jó minőségű, praktikus és időtálló bútor tulajdonosa lehetsz, legyen szó konyhabútorról, gardróbról vagy dolgozósarokról. 

 

Mindemellett, ha azon gondolkodsz, hogy egy régi (pl. nagyitól örökölt), de jó állapotú bútordarabot (pl. karosszék) szeretnél új, modern köntösbe öltöztetni, de némi tanácsra, inspirációra van szükséged, esetleg egy különleges textilre az újrakárpitozáshoz, ebben is szívesen állok rendelkezésedre. Érdemes ezt a lehetőséget fontolóra venni, ugyanis gyakran a régi bútorok sokkal jobb minőségűek koruk ellenére is, mint a mai darabok.


Hogy működik?

1. LÉPJ KAPCSOLATBA

Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, így bővebb tájékoztatást tudok adni a szolgáltatásról.

 

2. KÉRDŐÍV

Ezután egy kérdőív kitöltésére kérlek, mely segít pontosabban körvonalazni az elképzeléseidet, igényeidet.

 

3. FÉNYKÉPEK & MÉRETEK

Küldj nekem e-mailben fényképeket és méreteket a szobáról, ahova az új bútort szeretnéd terveztetni.

Útmutató a méréshez

 

4. INSPIRÁCIÓ

Oszd meg velem kedvenc fotóidat, melyek inspirálnak az új bútort illetően. Ehhez egy közös Pinterest táblát használunk majd.

 

5. FIZETÉS

Egy Paypal számla e-mailben történő kiküldése és teljes összegű befizetése után máris kezdődhetnek a tervezési folyamatok.

 

 

Ez a szolgáltatás jelenleg online távtervezés formájában érhető el. Ez annyit jelent, hogy a személyes konzultációt felváltja az online kommunikáció, mely e-mailben, esetleg Skypon keresztül történik.

 

Az igények pontos felmérése után, megkezdődik a dizájn munka, mely során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, egészen addig, míg a végleges verzió elkészül. A végleges változat elfogadása után pontos dokumentációt készítek, melyet a megfelelő szakemberhez eljuttatva valóra válhatnak a tervek.


Mit tartalmaz?

Ez a csomag részletes falnézeti és három dimenziós rajzokat tartalmaz, illetve részletes dokumentációt, melyek segítségével egy adott szakember könnyen tájékozódhat és elkészítheti a tervezett bútordarabot.


Mennyibe kerül?

Az Egyedi bútor dizájn szolgáltatás díja - csakúgy, mint maguk a bútorok - teljes mértékben személyre szabott, melyet az igények felmérése után egyeztetünk.