Látványtervezés

Rengeteg kreatív és jó ízléssel rendelkező ember van, ám mégis kevesen tudják pontosan vizualizálni az új otthont. Ebből adódóan hatalmas hibák merülnek fel, melyek súlyos, nem kívánt költségekkel járhatnak.  A három dimenziós Látványtervezés segítségével elkerülheted a felesleges hibákat és költségeket, hiszen a terveken pontosan látható, mi, hogyan működik együtt az adott térben és mi az, amin változtatni kellene.

 

A 3D látványtervezéssel segíteni tudok neked, hogy tisztán lásd, elférnek-e az adott bútorok és kiegészítők, hogy hogyan mutatnak együtt az adott burkolatok, anyagok és színek. Bizonyos esetekben egy ilyen terv bemutatása más szakembereknek (pl. burkoló) hozzájárul a félreértések elkerüléséhez, hiszen számukra is azonnal világosság válik, hogy mi az elképzelés, milyen végeredményt vársz el.

 

Természetesen, ha nincsenek konkrét elképzeléseid, akkor is igénybe veheted ezt a szolgáltatást ám ez esetben még ideálisabb lehet számodra a teljes körű E-design csomag.


Hogy működik?

1. LÉPJ KAPCSOLATBA

Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, így bővebb tájékoztatást tudok adni a szolgáltatásról.

 

2. KÉRDŐÍV

Ezután egy kérdőív kitöltésére kérlek, mely segít pontosabban körvonalazni az elképzeléseidet, igényeidet.

 

3. FÉNYKÉPEK & MÉRETEK

Küldj nekem e-mailben fényképeket és méreteket a helyiség(ek)ről, melyeket újra szeretnél terveztetni.

Útmutató a méréshez

 

4. INSPIRÁCIÓ

Oszd meg velem kedvenc fotóidat, melyek inspirálnak az új otthonhoz. Ehhez egy közös Pinterest táblát használunk majd.

 

5. FIZETÉS

Egy Paypal számla e-mailben történő kiküldése és teljes összegű befizetése után máris kezdődhetnek a tervezési folyamatok.

 

 

Ez a szolgáltatás jelenleg online távtervezés formájában érhető el. Ez annyit jelent, hogy a személyes konzultációt felváltja az online kommunikáció, mely e-mailben, esetleg Skypon keresztül történik.

 

Az igények pontos felmérése után, megkezdődik a dizájn munka, mely során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, egészen addig, míg a végleges verzió elkészül. A végleges változat elfogadása után dokumentációt készítek, melyet a megfelelő szakember(ek)hez eljuttatva, valóra válhatnak a tervek.


Mit tartalmaz?

A szolgáltatás keretein belül három dimenziós látványterveket kapsz kézhez, melyeken az adott helyiség többféle nézetből látható. Mindemellett egy részletes leírást, mely tartalmazza az összes lényeges információt (burkolatok, anyagok, méretek, színek stb.) az adott helyiséggel kapcsolatban.


Mennyibe kerül?

A szolgáltatás díja személyre szabott, melyet az igények felmérése után egyeztetünk.